A weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében

Visszaküldés

Mi a teendőm, ha nem felelt meg a rendelt termék és nem szeretném sem levásárolni, sem másik méretet kérni?

Amennyiben elállnál a rendelésedtől, nincs más teendőd, mint címünkre, 2500 Esztergom Lőrinc utca 4. visszaküldeni a csomagodat, úgy, hogy az a visszaszállítás során ne sérüljön! Kérjük fokozottan ügyelj arra, hogy a terméket csomagold be úgy, hogy doboza, címkék, egyéb tartozékok ne sérülhessenek.

Mikor kapom vissza a rendelésem árát?

A termék visszaérkezésétől számított legkésőbb 14 napon belül az általad megadott bankszámlaszámra visszautaljuk a termék árát.

Amennyiben nem adsz meg számlaszámot, vagy nem csatolod a visszaküldésed mellé a kitöltött elállási nyilatkozatot, a visszautalás ideje hosszabbodhat.

Mikor válasszam a visszaküldést és mikor a méretcserét?

Amennyiben úgy látod, hogy a webáruházban már nincsen az általad megrendelt termékből nagyobb/kisebb méret és nem is szeretnél másik terméket az eredetileg rendelt helyett, úgy azt tanácsoljuk küldd vissza nekünk a rendelésed.

Amennyiben azonban elérhető még olyan méret amit jónak vélsz, azt tanácsoljuk, hogy élj cserelehetőségünkkel, hiszen az esetek döntő többségében a másodjára rendelt terméknek mindig jó a mérete. A cseretermék 1, max 2 napon belül meg is érkezik hozzád!

Amennyiben inkább méretet cserélnél, összefoglaltuk neked ennek a folyamatnak a menetét is. OLVASD EL ITT